Thema Lebensmittelchemie – alle Bücher

Ihre Suche nach dem Thema "Lebensmittelchemie" in Bücher ergab 77 Treffer.

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Sarfaraz Ahmed Mahesar, Syed Tufail Hussain Shah, Mohamed Fawzy Ramadan, Waris Nawab Panhwar
Authentication of Halal Products using FTIR Spectroscopy

For Muslims, Halal food is crucial, and regulations are in place to protect quality and authenticity, including methods for keeping out forbidden elements. The identification and elimination of non-Halal …

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 49,28

Shahnshah E Azam, Luís Loureiro, António A. Vicente, Renata Vardanega
Cannabinoids in Food Science

SpringerBriefs in Molecular Science

This book offers an overview of cannabinoids, from their chemical structures and biosynthesis to their applications in medicine, food, and beyond. It bridges the gap between historical uses and cutting-ed…

lieferbar ab 31.1.2026.
Buch
Aktueller Preis: EUR 54,75

Khalid Bashir, Shumaila Jan, Mehvish Habib, Kulsum Jan
Pumpkin Seed: Newer Perspectives

Increased consumer awareness of the health benefits of foods has led food manufacturers to increasingly focus on the functional ingredients. The functional components found in pumpkin enhance immunity and…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 153,32

Wilfried Bommert, Christina Sartori
Stille Killer

Das mächtigste Drogenkartell des 21. Jahrhunderts verkauft Pizzen, Schokoriegel und bunte Brause. Das Versprechen: Schneller Genuss für kleines Geld. Die Wahrheit: 'Nahrung', die nicht nährt, sondern süch…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 22,00

Stuart Farrimond,
So funktioniert Geschmack

Was ist eigentlich Geschmack? ¿ Wie funktioniert unser Geschmackssinn? Warum sind Zitrusfru¿chte sauer? Und stimmt es, dass das Auge mitisst? ¿ Faszinierende Fragen rund um den Geschmack und unsere liebst…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 24,95

Alexander Wieck Fjaeldstad, Thomas Hummel, Robert Pellegrino
Rediscovering Flavor

In the wake of COVID-19, almost 25% of the population exhibits an impairment of the olfactory system, with varying severity from total loss (anosmia) to partial loss (hyposmia) to deception in odor qualit…

lieferbar ab 12.1.2026.
Buch
Aktueller Preis: EUR 27,87

Corinna Frieling
Effektive Mikroorganismen - Das Praxisbuch: Die Komplettanleitung zur sicheren Anwendung von EM in der Ernährung, Körperpflege, Haus & Garten - inkl. 30 EM Hausrezepten

Effektive Mikroorganismen: Vielfältige und unkomplizierte Anwendungsmöglichkeiten der hochwirksamen Kleinstlebewesen für Gesundheit, Körperpflege & AlltagMöchten Sie Ihrem Immunsystem ein wenig auf di…

lieferbar innerhalb 1-2 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 15,90

Vassilis Kontogiorgos
Introduction to Food Chemistry

The complexity of food chemistry makes it a challenging subject for students studying in a food science course. Although there are excellent food chemistry books available in the market they have two majo…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 63,99

Johannes Krämer, Alexander Prange
Lebensmittel-Mikrobiologie

Das erfolgreiche Standardwerk bietet allen Interessierten Grundlagenwissen zur Lebensmittel-Mikrobiologie und -Hygiene.Die 8. Auflage wurde in allen Kapiteln grundlegend überarbeitet, aktualisiert und erg…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 36,00

Bee Ling Tan, Mohd Esa Norhaizan
Rice Noodles: Quality Improvement, Processing Techniques and Nutritional Aspects

Background and Introduction.- Types of Noodles.- Processing of Rice Noodles.- The Raw Materials in Rice Noodles and their Roles.- Factors Influencing Rice Noodles Qualities.- Qualities and Nutritional Val…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 164,28

J. Kenji Lopez-Alt,
The Food Lab

J. Kenji López-Alt shows that cooks don't need a state-of-the-art kitchen to cook perfect meals. In a book centred on much-loved dishes, Kenji explores the science behind searing, baking, blanching and ro…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 45,59

Tilar Mazzeo,
Im Rausch der Zeit. Das temperamentvolle Leben der Witwe Clicquot

>>Die Geschichte einer Frau, die durchschlagenden Erfolg hatte, lange bevor das Konzept der Gläsernen Decke Karriere machte.<< New York Times Book ReviewFrankreich, 1805: Nach dem Tod ihres Ma…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 24,00

David Julian Mcclements, Anja Maria Wagemans, Lutz Grossmann
Pflanzliche Lebensmittelalternativen

Die Entwicklung pflanzlicher Lebensmittelalternativen ist eines der am schnellsten fortschreitenden Gebiete in unserem modernen Ernährungssystem. Viele Verbraucher*innen reduzieren den Konsum von tierisch…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 89,99

Ludwig Narziß, Werner Back
Die Bierbrauerei

Die lang erwartete, vollständig überarbeitete Neuauflage des traditionsreichsten Handbuchs der Bierbrauerei bietet sämtliche Grundlagen der modernen Braupraxis, von der Auswahl der Rohwaren bis zur gärfer…

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2 Bücher
Aktueller Preis: EUR 259,00

Manju Nehra, Nishant Grover, K. S. Sandhu, Rahul Thory
Fruit Fortification of Craft Beer

Introduction to craft beer brewing and malting.- Historical fruit fortification in brewing.- Types of fruit-fortified beers.- Raw materials for beer manufacturing.- Role of temperature and additives in th…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 85,33

Mohd Esa Norhaizan, Bee Ling Tan
Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights

Oxidative stress plays a prominent role in the development of numerous human diseases associated with animal-based protein, high-carbohydrate diets and excessive fat consumption. Obesity represents the ma…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 54,75

Hans Offringa
A Field Guide to Whisky

A Field Guide to Whisky is a one-stop guide for all the information a whisky enthusiast needs. With the whisky market booming all over the world, now is a perfect time for a comprehensive guide to this po…

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Buch
Aktueller Preis: EUR 23,92

Salim Ok, Emmanuel Hatzakis, Tapas K. Mal, Derya Arslan
Olive Oil: New Trends & Challenges

Olive oil has remarkable significance in the human diet worldwide due to its immense health benefits and organoleptic properties. It is also a commodity with high commercial value, and hence its productio…

lieferbar ab 12.1.2026.
Buch
Aktueller Preis: EUR 153,32

Omary
Introduction to Food Packaging

An overview of the history of packaging, its multiple functions, diverse packaging materials, and packaging machineryWell-managed food packaging can provide humankind with a dependable solution for susten…

lieferbar ab 11.12.2025.
Buch
Aktueller Preis: EUR 140,83

Minaka Ono, Ole G. Mouritsen
Traditional Japanese Seasonings and Condiments

Changes in eating behaviour towards a more plant-forward and sustainable diet require ways to prepare and impart, e.g., vegetables with those tastes, in particular umami, that humans crave as an evolution…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 29,86
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