Thema Lebensmittel- und Getränketechnologie – alle Bücher

Ihre Suche nach dem Thema "Lebensmittel- Und Getränketechnologie" in Bücher ergab 110 Treffer.

Ansicht:

Mirta Alessandrini
Regulating Short Food Supply Chains in the EU

This volume presents a thorough analysis of the concept and role of Short Food Supply Chains (SFSCs) within the EU legal framework with a two-fold aim: first, it shows the pitfalls of the current legal sc…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 142,37

Hans Konrad Biesalski,
From Ancient Diets to Modern Minds

This book explores the evolution of the human brain, highlighting the critical role of diet, particularly micronutrients, in shaping our cognitive development. By examining the evolutionary path of our an…

lieferbar ab 5.12.2025.
Buch
Aktueller Preis: EUR 48,45

Jan Brücklmeier
Bier verstehen

Nie hat man so viel über Bier gesprochen wie heute. Für Hobbybrauer, Liebhaber, aber auch Sommeliers geht es immer um die gleichen Fragen: Wie schmeckt und riecht das Bier? Wie sind Aroma, Farbe und Sprit…

sofort lieferbar
Buch
Aktueller Preis: EUR 45,00

Ian Burrell,
Workshop Rum

Das ultimative Rum-Buch für Anfänger*innen & Fortgeschrittene ¿ Leicht verständlich und unterhaltsam: Der perfekte Einstieg in die Welt des Rums ¿ Step-by-Step zum Kenner: Mit ausführlichenVerkostungs…

sofort lieferbar
Buch
Aktueller Preis: EUR 24,95

Abir Chakravorty
Food Engineering Automation with Robotics and AI

Revolutionize food manufacturing with the latest in automating technologyVirtually every area of industry has been transformed by robotics and AI, which have automated production and increased efficiency …

lieferbar in mind. 4 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 170,48

Love Opeyemi David, Clinton Aigbavboa, Nnamdi Nwulu, Omoseni Oyindamola Adepoju
Sustainable Synergy: A Digital Framework for the Water-Energy-Food Nexus Project Delivery in Developing Economies

This book introduces a comprehensive and sustainable project delivery framework tailored for managing the Water, Energy and Food (WEF) nexus in developing economies. Its primary objectives include establi…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 219,03

Garmt Dijksterhuis
A Taste of the Science of Eating

Why do you taste what you taste, and what about smelling? Many books address good food, but few go deeper, explaining the processes behind smelling and tasting. The book addresses the senses of smell and …

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 49,28

Eva-Maria Endres
Die Moral des Essens in Zeiten digitaler Kommunikation

Was macht Essen zu einer moralischen Frage? Diese Arbeit geht den zentralen Narrativen europäischer Essmoral in den sozialen Medien auf den Grund -- dort, wo Ernährung, Identität und Ethik aufeinandertref…

lieferbar ab 30.12.2025.
Buch
Aktueller Preis: EUR 89,99

Tuba Esatbeyoglu, Alessandra Legler
Entwicklung innovativer Lebensmittel

I Einleitung und Definitionen.- Bedingungen auf dem Lebensmittelmarkt.- Kernbegriffe.- Lebensmittelrecht.- Lebensmittelsensorik.- II Modell zur Entwicklung innovativer, marktfähiger Lebensmittelprototypen…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 49,99

Alexander Wieck Fjaeldstad, Thomas Hummel, Robert Pellegrino
Rediscovering Flavor

In the wake of COVID-19, almost 25% of the population exhibits an impairment of the olfactory system, with varying severity from total loss (anosmia) to partial loss (hyposmia) to deception in odor qualit…

lieferbar ab 12.1.2026.
Buch
Aktueller Preis: EUR 27,87

Matthias Knorr
Cocktail Essentials

In diesem Rundum-Paket zum Thema Cocktail gibt Matthias Knorr, Geschäftsführer der Barschule München sowie ausgezeichneter Spirituosen-Experte, sein umfangreiches Wissen weiter. Sowohl professionelle Bark…

sofort lieferbar
Buch
Aktueller Preis: EUR 25,00

Johannes Krämer, Alexander Prange
Lebensmittel-Mikrobiologie

Das erfolgreiche Standardwerk bietet allen Interessierten Grundlagenwissen zur Lebensmittel-Mikrobiologie und -Hygiene.Die 8. Auflage wurde in allen Kapiteln grundlegend überarbeitet, aktualisiert und erg…

sofort lieferbar
Buch
Aktueller Preis: EUR 36,00

J. Kenji Lopez-Alt,
The Food Lab

J. Kenji López-Alt shows that cooks don't need a state-of-the-art kitchen to cook perfect meals. In a book centred on much-loved dishes, Kenji explores the science behind searing, baking, blanching and ro…

sofort lieferbar
Buch
Aktueller Preis: EUR 45,59

Jacqueline B. Marcus
Culinary Nutrition

Culinary Nutrition: The Science and Practice of Healthy Cooking, Second Edition is one of the first textbooks specifically written to bridge the relationship between food science, nutrition, and culinolog…

lieferbar in mind. 4 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 123,82

Raúl Matta
From the Plate to Gastro-Politics

This book provides an interdisciplinary examination of Peruvian cuisine's shift from a culinary to a political object and the making of Peru as a food nation on the global stage. It focuses on the context…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 136,55

David Julian Mcclements, Anja Maria Wagemans, Lutz Grossmann
Pflanzliche Lebensmittelalternativen

Die Entwicklung pflanzlicher Lebensmittelalternativen ist eines der am schnellsten fortschreitenden Gebiete in unserem modernen Ernährungssystem. Viele Verbraucher*innen reduzieren den Konsum von tierisch…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 89,99

Alexandra Molitorisová, Alessandro Monaco, Kai P. Purnhagen, Seth Roberts
Regulation of Mushroom- and Mycelium-Based Products in the EU

This book presents a novel exploration of the European Union's (EU) regulatory framework applicable to food products derived from mushrooms and mycelium fermentation, a subject that has not previously bee…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 47,99

Mohd Esa Norhaizan, Bee Ling Tan
Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights

Oxidative stress plays a prominent role in the development of numerous human diseases associated with animal-based protein, high-carbohydrate diets and excessive fat consumption. Obesity represents the ma…

lieferbar innerhalb 2-3 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 54,75

Hans Offringa
A Field Guide to Whisky

A Field Guide to Whisky is a one-stop guide for all the information a whisky enthusiast needs. With the whisky market booming all over the world, now is a perfect time for a comprehensive guide to this po…

lieferbar innerhalb 1-2 Wochen
Buch
Aktueller Preis: EUR 23,92

Marnie Old
Workshop Wein

Umfassendes Weinbuch für Einsteiger & FortgeschritteneIn Vino Veritas! Entdecken Sie mit diesem Weinbuch die ganze Wahrheit über gute Weine - von der Weinherstellung über die verschiedenen Rebsorten &…

sofort lieferbar
Buch
Aktueller Preis: EUR 24,95
Informationen zur Lieferbarkeit bzw. zu Veröffentlichungsterminen von Artikeln beruhen auf Vorabinformationen unserer Lieferanten. Diese Termine sind ohne Gewähr und können sich jederzeit ändern.